Over Rollingwood Media

het verhaal
Rollingwood Media & Services is Dyrke Schaefer. Wie ben ik dan? Iemand die vanaf een jonge leeftijd continu met muziek, film en “all things creative” bezig is geweest, zowel passief als aktief. Musiceren, nieuwe muziek ontdekken, film, camera’s, tekenen, etc. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest aan de commerciĆ«le kant van de entertainment industrie besloot ik dat het tijd was om van mijn favoriete bezigheden mijn werk te maken.

Steeds meer merk ik dat er vraag is naar betaalbare content diensten. Er zijn vele marketingbureau’s die dergelijke diensten aanbieden. Maar die diensten zijn vaak gericht op grotere budgetten. Om kosten te drukken nemen steeds meer muzikanten zelf hun muziek op en zoeken daarna een mix engineer om hun sound naar een hoger niveau te brengen. Ik werk zelf kleinschalig. Ik heb geen duur kantoorpand, studioruimte of marketingteam. Wanneer nodig zoek ik ondersteuning in mijn netwerk. Voor de meest voorkomende projecten heb ik zelf alle benodigde apparatuur in huis. Daardoor kan ik de kosten wat lager houden.

Ik werk graag met je samen om tot een goed resultaat te komen. Korte communicatielijnen en een flexibele instelling versoepelen dat proces. Ik bespreek graag de mogelijkheden.

Software:

Audio: ProTools en Bitwig Studio

Video: Davinci Resolve en Fusion

Foto: Adobe Lightroom en Affinity Photo

Grafisch: Affinity Designer

Webdesign: WordPress Divi